Thursday, December 23, 2010

macam mana nak halau kau nih ????


aishhh. kau ni  tak sesudah. orang dah halau lagi mau datang jugak. berambus boleh?.. tolongla pergi dan sila pergi untuk selama-lamanya. please la. please!

jangan ganggu hidup aku dan please mind ur own bussines! 

aku penatla nak halau kau banyak kali. tak paham bahasa melayu nak aku cakap perancis ke apa. ini aku merayu sangat-sangat dengan rasa sesungguhnya merayu. plez go!.. 

aku cuma nak kau blah. sebab aku ada hidup yang masih panjang untuk aku teruskan. jangan stalk aku. dan jangan lagi datang blog aku nih. jangan stalk siapa famili aku. siapa kawan-kawan aku. ish, aku pelik kenapa kau macam banyak masa sangat boleh kenal siapa adik dan kakak aku segala. 

ni last permintaan. tolong. tolong. tolongla pergi. PLEASE!!!


7 comments:

chunna said...

sape tu sarah?
kesian dia kene halau.
dia ikhlas kot...

nursarah puteri biru said...

# chunna

plez syg, jgn kau kesian. dia sememangnya tak ikhlas cuma dtg nak porak perandakan hidup aku seriously aku macam nak bunuh je dia boleh?.. hahah

cikpepel said...

syuh syuh...meh nk tlg halau..

Kujie said...

dia tak de life tu yg sibuk nak masuk dlm drama hidup orang lain

cik.shabah said...

wah marah sgt ni nampaknye.huhe ;)

Rara Nasiha said...

kenapa dia tu? mungkin ada sebab ke? dah pernah slowtalk?

beautiful_rose said...

kenapa dengan orang tu sarah,macam saja nak ganggu hidup ko jerk.ko nampak macam terganggu...orang macam nie tak akan bahagia hidupnya sampai bila2...