Tuesday, December 21, 2010

Bicara Tentang Lelaki.. Siri 1



lelaki Oh lelaki.. :p

bukan nak cerita pasal 'lelaki kesayangan saya'. tapi kita cerita pasal lelaki secara random. mungkin lelaki ini dan lelaki itu. mungkin lelaki anda. mungkin anda? si lelaki. dan para lelaki sekalian. 

lelaki. some of them. mentang-mentang anda lelaki. selalu buat hal sesuka suki. Im a man. so I boleh buat apa saja tapi You tak boleh. contoh, you are talking about be punctual on a date and always bubling yang perempuan leceh lambat siap bagai. but You are actually the worst bila janji dan berjanji. tapi hanya tahu berjanji. I think next time you have to write down all ur bloody stupid promises. and check them out. dari 18 janji. mungkin 1 saja yang tertunai. 

lelaki. some of them. selalu bercerita dan berlagak macam bagus. macam bagus tapi padahal tak bagus pun. cerita macam  Oh! you are the best and you are the perfect one. suka perlekeh orang itu orang ini. macamlah you tak pernah tengok cermin dan cermin diri. orang lama kata apa, cakap tak serupa bikin. but actually, you all tak sedar pun yang you all sedang bercerita macam bagus. dan pada akhirnya kantoi gak yang you sendiri pun buat apa yang you perlekehkan orang. OMG. sangat memalukan. dahla macam bagus lepas tu tak sedar diri dan takkan sedar-sedar. 

lelaki, some of them...........


 ok. nantikan siri 2 kelak...! Hahaha!


p/s: ruang komen dibuka semula. sila-sila. hentam saya!


5 comments:

Eazy Izzuddin said...

da hentam
:P

Botol ke Gear nih, aish3x =P
http://eazy-izzuddin.blogspot.com/2010/12/alkisahlayans-p.html

Izzat Aziz said...

hope it stay on 'some' and not 'all' :)

cikpepel said...

erm..ade la kot segelintir..

makteh xnx said...

memang tak faham typical lelaki. pftttt.

Amy Syaquena said...

As'salam..

mungkin ada sesetengah macam tue kot..

p/s: 1st time sampai di sini, amy follow blog nie & salam perkenalan ye..