Sunday, November 14, 2010

Say No to Benjamin Williams?



gara-gara beliau mengadili perlawanan Malaysia vs China dengan begitu tidak adil sebentar tadi. sekejap saja. dah ada Hate Page beliau. hehe. inilah dia yang dinamakan Facebook. pantas. merentasi masa. kui.kui. rasanya admin page ni malaysian kot. sebab status pun dalam bahasa Melayu. aku?.. err. like saja. tak komen banyak.

dan sebenarnya aku pun tak puas hati. ada ke sampai 3 kad merah. memang macam jahanam je. pengadil World Cup pun tak ada sampai layang 3 kad merah untuk satu team. gila ke hapa kan. nak tau lanjut pasal pengadil hampagas ni, boleh lah google sendiri. (Benjamin Jon Williams).

apapun, Malaysia ada game seterusnya menentang Iran kalau aku tak silap. All the best untuk Malaysia Football team. Go.Go. Malaysia Boleh.


p/s: malam ni dok google je perkembangan sukan. semua referral utama adalah blog. kalah kot paper online. errkk. maju betul bloggers2 semua.. :p



7 comments:

iamnerves said...

mamat putih ni memang patut ditlempang laju2..cam berat sebelah je..0_0''

ZACK ENTRY said...

paper nak kene ayat skema..blog, hentam je ayat..hehe

Chaon Cornerz said...

Biase la.. blogger2 skarang pantas dengan isu semasa nie.. hahha.. agak2 la kan nak bagi sampai 3 kad merah..

cahayachenta said...

grrr... bnci tul dia ni...mmg gila kad tau...

Anonymous said...

die penah datang malaysia jadi jurulatih ref muda malaysia anjuran afc....

ni link dia..
http://cms.the-afc.com/ko/hosts/qatar-history/27771-video-benjamin-jon-williams-qadvice-for-young-refereesq

Seimura said...

bloggers memang advance kalau bab2 kontrovesi dan gempak gitu. keh keh keh..

AM SYA said...

tp admin dh delete dh fan page tuh kn?heee~

mmg hampeh..ramai org mgamok marah dier smlm