Friday, November 12, 2010

Malaysia?.. Oh! KLCC is it..?



sebut saja Malaysia pada orang asing. European, Asian. kebanyakannya akan teka. Aaaa. KLCC rite? (ini masih lagi bercerita tentang YM. sometimes la. aku ada masuk chatroom oversea. borak-borak pasal negara masing-masing. cita-cita aku ni boleh tahan besar. aku nak melancong sepuas-puasnya. travel merata. mungkin 1 hari aku nak buat blog macam NicoleKiss punya blog. (lihat link special click kat sidebar blog). blog dia memang cerita pasal travel around the world kot. banyak giler negara dia dah pegi. huhu




ini gambar kawan aku. tapi gambar ni aku suka. aku cilok kat Facebook dia. :p



kenapa aku letak gambar ni. dan kenapa aku taip entry ni?.. korang as Malaysian mesti tak ada perasaan sangat dengan klcc nih. mungkin dah jemu jelak kot. tapi, sebabkan bila-bila nanti kalau aku chat dengan foreigner. bolehlah aku bagi dia link ni. even dia tak faham bahasa malaysia. dapat tengok gambar cun macam ni pun orait gak kan?. haha

p/s: aku teringin nak naik jambatan antara KLCC tu. dulu.... En.Sasuke kata nak pegi naik sana sama-sama. =(




8 comments:

FarhanaDr said...

Sweet lak jalan kat jambatan tengah2 tu ye.. Heehee.. :)

ZACK ENTRY said...

tak pernah gak lalu kat jambatan tu..=)

aspenladylovely said...

cantik photo tu...pandai shoot

fndrocka said...

Impian aku setakat ni nak ke sabah!lepas tu may e ke.negara2 omputeh lak.hehe

gadisBunga said...

gambar tu cantik! kite suke!

Naz said...

sweet pic ;)

Chaon Cornerz said...

best la kalo ada duit banyak.. boleh melancong merata2 negara.. semoga cita2 tercapai.. hehhe..

hans said...

yups
aku pun bercita2 nak jadi macam nicole tu sebab aku suka travel
tunggu kerja n duit banyak sikit lah gayanya

P/S : Jom Tengok Jenis Jeruk Buah - Buahan..Sedap Owhhh!