Wednesday, November 24, 2010

pendapat seorang kawan pengkid, tentang ciri lelaki yang aku suka.


bukan nak cerita pasal kawan pengkid. tak. tak. cuma nak cerita point-point yang diteka oleh dia, tentang macam mana orangnya, lelaki yang aku suka. mari lihat:-







- kau mesti tak suka lelaki yang kurus kan?.. mesti nak lelaki tu tinggi. badan cam sedap-sedap sket. 

- kau mesti tak suka lelaki pendiam kan?.. mesti nak lelaki tu banyak point boleh bercakap, boleh buat gelak, supaya kau tak boring. mesti kalau lelaki yang buat ko rasa bosan so cepat je kau nak blah. kan?



antara ciri-ciri yang diteka oleh kawan pengkid aku. kehkehkeh. entah macam mana dia boleh keluarkan ciri-ciri ni aku pun taktau.. tapi kalau you all nak tau. memang tepatlah 2 ciri yang dia teka nih. and last dia cakap..



"boyfriend kau tengah on the way nak datang...."




HAHAHAHA!



11 comments:

beautiful_rose said...

aku pon tak suka lelaki terlalu kurus dan pendiam.terlalu kurus nampak macam tak sihat jerk tiup angin melayang.terlalu pendiam nanti aku cepat bosan.macam ckp dgn tunggul pulak.asyik aku je nak mulakan boring... =)

♥CIK SHA♥ said...

beautiful rose punye comment lucu la..hehe..lain orang lain selera kan?yang penting hati serasi..^_^

Faarihin said...

wah.. bila nak kenal kan kat sini plak.. hehehe..

hazatulnabila said...

hehe...kelakar pulak rasanya...tapi memang kebanyakan girls idamkan bf mereka macam tu.hehehe....ciri yang kedua tu saya setuju sangat! ;)

gadisBunga said...

yang penting cara dia bawak diri. pendiam mungkin bagus tapi klau ada sense of humor lebih bagus lah..

cik EPAL said...

suka laki yang lawak lawak. ok la kan orang leh buat kita gelak daripada asyk buat kita nangis je. hee

y@n@ M!B said...

bakal abg ipar ai blaja tips nk memahami pompuan dari pengkid..hehe~ =)

Frodo Baggins said...

wa menepati semua ciri2 diatas ...
mauu coooobaaa?? ehkekekekke

.Najihah A. said...

siapa? siapa? dedahkan please! :D hehe

hiro said...

nk jadi pengkid lah

izee said...

hi =) mmg pon stuju gk kurus sgt iso gk..sebab laki yg kn lebih wt keje t..hohohh