Saturday, November 20, 2010

perempuan gedik tergedik-gedik..


hey guys.. welcome back. dah habis cuti raya. dah puas makan ketupat, lemang, rendang ayam, serunding daging. now dah selamat sampai KL. dah start kerja esok. weeeehooooo!

pulang kali ini membawa adik perempuan form 4 yang baru nak kenal KL. tak tau la dia akan stay kat rumah sewa ni sampai bila. rasanya rumah ini bakal sesak seperti sardin beberapa hari kemudian. bunyi-bunyi macam ada beberapa teman yang nak menumpang. mungkin hasrat adik aku nak stay lama tak kesampaian. 

aku mungkin akan kerja sampai 24hb sahaja. lepas tu konon-konon nak fokus study. errmmm. baiklah. kembali pada tajuk. siapa tu perempuan gedik yang tergedik-gedik?

JENGKEL.

haha, tau tak baik. tapi tetap nak rasa Jengkel. Gelis. Nyampah. Uwekk. Muntah. HAHAHAH!

biasanya kan. yang gedik dan suka menunjukkan kegedikan terlampau ni adalah perempuan-perempuan yang berkepit dengan foreigner.  dah selalu sangat aku nampak. mentang-mentang BuayaPren dia mat saleh. pastu dia sukalah nak tunjuk perangai mengada-ngada di khalayak. APAKAH?

tahap gedik dia aku taktau cam mana nak citer. tapi memang gedik gila. memang meluat. memang.... ARggHH!... macam nak lempang itu perempuan. boleh?!

dahla seksi terdedah sana sini. macam dah barat sangat. lepas tu daring. bermanja. romantikus kononnya.. peluk-peluk. bisik-bisik macam nak tercium.

memang la tak semua perempuan yang BuayaPren dia mat saleh spesis macam ni. mungkin ini yang aku kerap nampak kat kota metropolitan nih. saja aku nak cerita.

memang entry ni bunyi macam aku mengata. sebenarnya memang aku nak mengata lah ni. aku jengkel dengan perempuan sedemikian. Sekian. 


p/s: korang lak?.. tak rasa jengkel ke?... Erghhhh!






9 comments:

oda the miss Rrrr said...

hai sis..1st time komen cni..hehe..agak la jugak nyampah tapi belom penah temui yang sedemikian..bese jpe yang dok jauh2 n takde bisik2 cium..nmpk sweet je camtu

cik QasehThya said...

erkk...
bajet dia dok kt eropah ar tuh.....
wekkk~

hans said...

hahaha
banyak kali dah aku jumpa jenis2 tu
ahahaha

P/S : Kenangan Di Hostel : Bila Tiba Waktu Hari Minggu

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

menyampah jugak tengok hee. Tapi bila nampak macam tuh selalu kata dalam hati eh pompuan tuh bukan orang malaysia kot :p

hysman said...

skrg mmg ramai pompuan menggedik..
bg yg free hair tu lantak pi lah die,klu die bikin camtu pon,saye tak pndang..
tp yg sedih bila pompuan yg ayu bertudung litup tp menggedik lebih over dr si laki..
saye sbg laki pon malu bile lihatnya...
mane kesopanan wanita melayu dan timur??
apakah???

Ms. Ann said...

terpulang dekat individu tu lah... takkan tak tau mana baik mana buruk kan...

semua tu pengaruh hal duniawi... hu..hu... minta dijauhkan..

KimiCnoL said...

lagi menyampah kalo tgk budak2 sekolah menggedik..owang sruh sekolah,dy g menggedik..hehe
New Entry
"Iklan Best"

mie said...

best jupe gedik2 ni..
ada skit point nk kutuk..
hahahaaaa

Bro Framestone said...

mat salleh sume besar2 punye he..23x teu yg dorg gedik2 nk show yang dorg mampu layan mat salleh he..23x

bro teringin gak gedik. nk ade awek jepun he..23x

p/s- kalau la dapatkan he..23x

dapat cam sarah pun ok je...

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House