Sunday, October 3, 2010

open house at Kajang.



ini cerita semalam. bersama member sebiotek sekali lagi. menghadiri open house di Kajang pula. rumah junior lelaki. kali ini. haruslah menaiki Komuter dari KL Central. cuma kurangnya pada kali ini. Ros tidak bersama kami. dan bagaimanapun. kami tetap ceria. ceria beraya. ceria bergambar. bukan ceria bercinta. haha. you all memang excited eh kalau bercerita tentang bunga-bunga cinta. padahal baru di tahap dedaunan je nih. 




dikelilingi kawan-kawan yang manis. err. kami bertolak dari rumah lebih kurang jam 12.20 tengah hari. 




ok. kami dah sampai kira-kira jam 1.40petang. dan ini sesi makan buah langsat. manis.manis!




Hasni dan Zati



yang di tepi sekali berbaju hijau tu. ehem-ehem tuan rumah




ambik gambar ni masa dah nak balik. haha. lupa ambik gambar makanan. tapi menu semalam adalah sate ayam. laksa penang, dan spagheti bolognaise. dan aku makan kesemua menu. makan puas-puas. sebab You kata I tak gemuk. Hahaha! :p




yang jejaka. tuan rumah yang belakang sekali. Haziq.




dan kami semua.. sebelum pulang. gambar di snap oleh sis Haziq. thank you.!


thanks Haziq dan keluarganya untuk sesi makan-makan open house raya kali ni. siap tumpang bilik emak dia solat Zuhur. semuanya best-best! kenyang pun kenyang.! Alhamdulillah. dan kami semua pulang lebih kurang jam 4 petang. 

ok. habis sudah cerita open house. boleh tido!



p/s: update dengan mata mengantuk. errr. memang tak cukup rehat la lately. hukhuk!

3 comments:

Nabiel said...

bestnye dpt mkn knyg2!!
ehehehe..
msti jln jem smlm kn?
rsenye ari nie pn sme..
smua owg pegi open house~
merata-rata jem~

Bro Framestone said...

ala tomey2nye kawan die kan huhuhu

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

ahmad endo said...

part open house n makan2 memang best...hehehe