Friday, October 1, 2010

blog berwajah baru.


short update sebelum pergi kerja. just nak kasi lihat kepada anda sedikit perubahan blog ini. ada yang di tolak tambah selari dengan kematangan penulis dan pembaca. ewahhh!.. perubahan ini dilakukan lewat malam tadi. ambil masa kurang dari 2 jam jugak. memang hasilnya sebenarnya di tahap biasa-biasa saja. tapi asalkan kita berpuas hati dah ok la kan.


antara perubahannya:-

# blog berwarna biru. (tema puteri biru Opss!)

# shoutbox sudah kembali. (sila-sila jangan malu tinggal jejak)

# formspring me sudah kembali. (boleh tanya apa saja. jangan tanya soalan kimia eh)

# sudah ada FB like button. (sudi-sudilah Like banyak-banyak eh)

# sudah ada recent comments. (jangan malu-malu leave komen)

# sudah ada popular posts (boleh tengok entry paling popular phewitt)

# ada poll. (jawab jangan tak jawab)


rasanya tak ada pun widget yang menserabutkan anda. sebab dah cuba diatur dengan baik sekali. maka dengan itu diharap anda menyukai suasana baru pemandangan baru blog ini. terima kasih atas sokongan anda yang tidak berbelah bahagi selama ini.. teruskan sokongan anda hingga bila-bila ya.

sayang sangat..!



10 comments:

IntanBerlian said...

tema sama kaler dgn tudung lah sara.huhu

Ariff Shah said...

okeh. cantik2.

Seimura said...

cantik dN CUNNN

Khaizarien said...

Biru tu sejuk je mate mandang :)

Regard,
Khaizarien Blog
@ Sudi-sudikan melawati Khaizarien In D' House

Azrul Hisham said...

anda nampak biru la hari ni...ekekeke :p

noor afzan said...

besh..

♥CIK SHA♥ said...

biru..sejuk je mata memandang..^_^

Amir said...

simple but it is nice.
sarah, mana pergi header yg ada gambar rose tu eh? aku suka yg tu...

Hasrol Nizam said...

sejuk je mata memandang :D

Pendapat anda?
First time makan laksa johor

afiq aiman said...

nice one...hi selamat berkenalan