Saturday, October 23, 2010

jalan-jalan makan-makan near Bangsar South.



ini cerita khamis lepas. walaupun macam dah basi sikit sebab lambat update, namun. terimalah ini apa adanya. entry bergambar. saat makan-makan. saat jalan-jalan. saat sama-sama kita mencipta kenangan. akan datang bila kita semua dah bawa haluan masing-masing. jangan lupa. memori itu ada. kita sematkan di hati masing-masing. dan kalau ada rindu. tataplah entry ini. kamu semua. benar-benar kawan kesayangan. sayang ketat-ketat!




zati, yatie n izzah.




penulis, zahidah dan hasni.





mungkin ini nama kedai makannya. Dangau Andalucia.




minum-minuman. jus tembikai dia sodap!





makan-makanan. tomyam campur, kailan ikan masin, kerang bakar dan kerabu mangga, nasi putih sorang sepinggan.






ais-ais kacang aiskrim keladi.





ais-ais kacang aiskrim kopi.





kedai makan bertentangan dengan old town white coffee n secret recipe.





bergambar dengan cover malu. sebab ini depan traffic light. mereka tunggu lampu hijau sambil ushar kami. :p





kami tetap posing maut muka tak malu. lantak la korang nak tengok ke apa. huahua.





Bangsar South. 





mereka suka posing comel. comel bukan?



malam itu kami di'payung' oleh cik Hasni. sebab dia seorang je dikalangan kami pemegang biasiswa. haha. yang lain semua pemegang akaun hutang ptptipu. sengkek selalu. huhuhu. makan best. jalan best. bergambar pun best. tapi memang tak banyak gambar penulis. sebab. sebab. biasalah yang pegang kamera akan kurang bergambar. kan.kan. oh ya. tempat ni sangat dekat dengan rumah sewa kami. hanya perlu menapak beberapa langkah sahaja. mungkin dalam 5-7 minit masa yang diambil. bergantung pada tahap lengkang-kangkung anda berjalan. :p

maka ter-updatelah blog pada hari ini. Sekian episod jalan-jalan cari makan minggu ini. daaa


6 comments:

Mohd Sukur Ibrahim said...

xajak...sy selalu lepak oldtown tu..

YobSumo said...

hah. aku mmg tak bleh tgk makanan2 ni. bernafsu tinggi tetiba.

FarhanaDr said...

Ptptipu? Haha.. Sdap nama.. Aku suke aiskrim keladi.. Blh abeskan satu tupperware.. :)

yAtiE said...

seb bek aku ekot korg mlm 2, lau x xdala kenangan nie huhu

joegrimjow said...

bile nak buat entry pasa; contest ni
huhu

Encik Tikus said...

tak tahan tengok ais ais kacang tue Y,Y