Saturday, October 2, 2010

I selesa dengan You.





I know, u will read this.

thanks untuk semuanya semalam. maaf sebab banyak bersusah. at least. you dapat tunaikan janji nak belanja I makan rite? Oh ya. dah berapa lama u berjanji.? mungkin dalam 3 bulan lepas. sebabkan memang u sibuk. sesi penangguhan demi penangguhan dimaafkan. ermm. I just love workaholic people. errr, tapi Grilled Chicken semalam tu memang sedap..! Mocha with Choclate Chip tu pun. Thank You so much.

I dah ceritakan pada you hampir kesemuanya yang you nak tau. malah my experience last year yang hampir sama dengan situasi semalam juga. sekalipun situasinya sama. perasaanya adalah berbeza. I dah bagitau you apa bezanya kan? cuma Ais Batu Campur je tak ada. haha!

what more can I say.?

sememangnya I tak boleh komen lebih-lebih. what you can expect in just 3hours dating. komen terbaik adalah. I cukup selesa dengan you. errr, one day boleh tak bawak I pergi memanah kat Sunway Pyramid tu?. dulu bape kali I ke sana. I teringin nak memanah kat situ tapi sebab I was alone. jadi segan. bila tau you pernah memanah kat situ, rasa macam.. errr. 1st time jumpa kawan yang ada minat yang sama.

dan sebenarnya banyak 'kebetulan-kebetulan' yang lain. I think you know..!

What else huh?

Untill the next time we meet. I ada hadiah untuk You. =)


6 comments:

FarhanaDr said...

Wah wah wah Puteri Biru.. Heehee..

FarhanaDr said...
This comment has been removed by the author.
hasni said...

ABC TU utuk aku ka?
haha
perasan

Seimura said...

ehem ehem ehem. lalalalala~

Nabiel said...

ehem2..
sumone is falling in..... ke?hahahaha..=P

molmolla said...

wahhhhhhhhhhhhhh!!1 suka jugak yg ni :D sarah owh sarah~ :D