Tuesday, October 5, 2010

entry khas:- behind the story of En.Sasuke.


hari ini. diterjah dengan soalan-soalan peminat tak henti-henti. sama ada dari rakan kampus mahupun rakan blog. antara soalan-soalan anda..:- "siapa dia ehem-ehem?.. " siapa..?.budak UM ke?.. Blogger ke?...". "korang dah declare ke?.. "bila?.. ok. anda yang begitu excited. buat aku senyum ja. kelakar la korang nih. hahaha!..demi menjawab soalan anda. sila baca entry ini hingga tamat.







# ciri-ciri En.Sasuke saya adalah:-


- dia bukan student UM.
- bukan juga Johorian.
- bukan lahir tahun 1987.
- bukan di kalangan blogger-blogger.
- tak ada memiliki akaun Facebook.




# macam mana kenal?

-yang ini masih belum boleh reveal lagi, remain secret. sebab cara kami kenal adalah begitu bermakna sekali. (poyo je kan. tapi pedulilah). this is my decision. to keep it secret. untill when belum tau lagi. dan kepada rakan terdekat yang dah tau. tolong simpan ia kemas-kemas ya. 


# macam mana boleh suka ?

- pernah sangka akan datangnya rasa suka. tapi selepas jumpa dia 1 Oktober lepas. malam tu memang tak habis berfikir. " Why am I like this... Shit!..". ya, ini perempuan ego sedang menaip. masih belum mahu mengaku sebab tak nak kalah. En.Sasuke memang tahu aku ni agak keras hati. and sometimes annoying, garang dan sebagainya. tapi dia banyak bersabar. Terima Kasihh!




# bila declare ?

He wont need to say a word, but you'll know that he is right from the start. walaupun tak sama-sama confess. (sebab masing-masing mungkin ego). tapi asalkan kami masing-masing tahu. ia lebih dari cukup. so mungkin tak ada istilah declare. err, sebenarnya En.Sasuke ni pemalu orangnya. lately bila ym dengan dia. after dia cakap ' luv u' dia terus sign out cepat-cepat. hahaha.!


# gelaran En.Sasuke diambil bersempena dengan kaler Biru. 

actually tak boleh reveal begitu banyak. kerana En.Sasuke dan aku. kami masih terlalu baru. doakan yang baik-baik saja ok.


important reminder:- cerita ini dikongsikan demi rakan-rakan yang banyak menyokong kehidupan saya, jika ada dikalangan anda yang rasa tidak selesa dengannya, sila beransur pergi dengan diam-diam.



13 comments:

FarhanaDr said...

Aku SUKA!!!! Doakan yang terbaik untuk hidup ko.. Heehee.. :)

i n n z c h u b b y said...

moga sarah berbahagia dgn encik sasuke~

odah said...

sara, moga berbahagia wif en. sasuke~
sila bergumbira skang coz lepas ni kta akan busy2 dgn ayam..keh3

Ery Farieha said...

feewwiitt

:)

beautiful_rose said...

wahh...perkembangan terbaru ni =)

Anonymous said...

nk komen gak..hahaha

Anonymous said...

eh lupa tulis nama...hehe..semoga bergumbira..sakura

Anastasia Ann said...

pewittttttttt! bunga bunga.. ewah kompang! haha.

All the best dear.

nurul iftitah a.k.a ifti da' toteq said...

selaamt berbahagia! :)

♥CIK SHA♥ said...

semoga bahagia sarah..doakan yg terbaik dan baik2 saje untuk sarah..^_^

sokong statement bab declare tu..me too face the same situation..hehe..biar hati masing2 je yang berbicara..now dah 5 tahun lebih..hee..hopefully smpai ke akhir hayat sbgai pasangan yg halal..^_^

Mazeed said...

inche sasuke ye...keke.. all da best~!

fndrocka said...

Ni namanya main nyorok-nyorok

molmolla said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! somel gilak ok.. errrr sign out tarus ;D