Monday, February 21, 2011

Happy 2nd Anniversary..







siapa sangka, pejam celik, pejam celik hari ini sudah genap 2 tahun. ulangtahun kedua yang bermakna buat seorang blogger cap ayam macam aku. Happy 2nd Anniversary to Deep In My Heart.  sudah dua tahun pung pang pung tulis blog. sudah dua tahun jadi tukang karut di kamar tulis ini. sudah dua tahun megumpul kenalan di alam maya. dari seorang blogger yang mula-mula cuma baca sorang-sorang entry sendiri. dan lama-lama dapat banyak kawan-kawan even banyaknya datang dan pergi. semua itu adalah manis buat aku. terima kasih untuk semua yang pernah menjadi sebahagian daripada ruang tulis ini. 




terima kasih kepada semua yang menjadi followers sama ada yang lama atau yang baru, yang aktif ataupun pasif. terima kasih. terima kasih dan terima kasih yang tidak berpenghujung kepada anda semua. tentang pencapaian pengunjung di blog ini, cuma sekadar biasa-biasa saja. ye. mungkin sebab aku memang jarang update blog. malah jarang gak blogwalking dan semua itu bergantung kepada mood aku. tapi dengan visitors yang tak sampai 100 UV sehari, still Nuffnang bagi B.E menari-nari dalam blog ni. Terima Kasih Nuffnang. 

untuk entry ulangtahun Deep In My Heart yang pertama, sila klik SINI..


p/s: bukan ulangtahun percintaan dengan boyfriend lohhhhh


6 comments:

kella said...

terima kasih kembali...
semoga ikatan dalam dunia maya ini sentiasa terjalin lama dan diberkati.. :)

tahniah...
happy annyversaaryy... :D

Kujie said...

kek? mana kek

dah 2 tahun - 770 hari..banyak tu

tahniah ...moga dpt diraikan lagi tahun2 mendatang

~AmyLiana8886~ said...

hapy anyversary..hehehe

. i n n z c h u b b y . said...

happy 2nd anniversary...

happy blogging~

bunga said...

suker bc..seperti anda seorang yang menghargai seseorang..bertuah sapa yang jadi follower awk..
teruskan berblog..

niesz said...

hanppy anniversary dear..keep blogging ya :)