Saturday, February 26, 2011

misi mencari kasut..


gila excited sejak tahu akan dapat kasut baru sejak 3 hari lalu. malam tido pun tak lena. terbayang-bayang kasut di mana-mana. I nak kasut cantek dan selesa. plez.plez. tak apa kalau tak belanja Caffe Latte Starbucks hari ni. yang penting dapat kasut. tapi lagi best kalau nak belanja dua-dua. :p

beg atau kasut?.. aku akan pilih kasut. beg tak minat sangat. tapi kalau orang nak bagi free memang tak tolak. 

blog dah jarang update kan?.. serius taktau nak cerita apa kat you all. sebab dunia aku sekarang sangat boring untuk dicerita. aku tak boring dengan life aku sekarang tapi aku takut korang boring baca benda-benda layan perasaan bagai ni.

so aku prefer layan perasaan sorang-sorang jelah. tak nak share sangat. walaupun sebenarnya dah share sikit-sikit. kehkehkeh.

p/s: bosan gila jadi penganggur. cepat-cepatlah dapat kerja. Arghhhhh!

2 comments:

Farihah Ahmad said...

nak gak kasut baru. 2 sem asek guna kasut yg sama, kematu kaki rasa :(

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

insyaAllah xlama lagi dapat la tu..Aminn..:)