Wednesday, February 23, 2011

D.I.A

meh nak citer pasal dia..siapa rasa meluat, sila klik button X di penjuru skrin laptop anda.

ok. nak cite. beberapa perkara. ermm. ok. ok. ce cite. ce cite.. ;p


* dia tak makan ayam.
* dia tak makan ikan.
* dia bukan vegetarian. sebab dia makan daging. beef/lamb.
* dia suka makan nasi goreng paprik daging. juga beef prosperity.
* dia suka minum black coffee tanpa gula atau krimer.
* dia ajar saya minum coffee+fresh milk. starbucks panggil ia Caffe Latte. (no sugar).
* dia cute, lagi-lagi bila dia pakai sunglasses masa driving.
* kalau pergi starbucks n online, dia bagi saya tengok FB dia. tapi saya tak bagi dia add FB saya.
* bila spend time dengan dia. saya tak perasan bagaimana waktu berterbangan.
* saya harap saya boleh nampak dia setiap hari.
* saya taktau kenapa saya tulis ini di blog. sebenarnya saya bukan jiwang. sumpah tak!




p/s:- It's not like I miss 'you' so much, It's more like I miss 'us' being together..! esok kita dating. yea!

4 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

kalau dah selesa dengan seseorang memang kita rsa nak bersama tetiap hari kan kan..sgt suwit =)

Farihah Ahmad said...

oke nak p minum coffee latte skang.

Faiz said...

tulis pe sje..yg pntg epy..huhu

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

Amni said...

aku jiwang! sebab tu bila baca entri pertama tu aku terus rasa nak follow ko.. terus tulis pasal korang.. sure aku singgah dan komen.. hahaha....