Wednesday, September 1, 2010

kalaulah boleh dapat m.c hari ini..

pagi 1 September.

awal bulan baru yang tak berapa cantik. sebab kondisi kesihatan yang merudum sebab diserang demam selsema. ni gara-gara kehujanan time balik kerja Isnin lalu. sebabkan penat sangat kerja, walaupun dah kena hujan, sampai umah terus bantai tido 3jam. haaa. sebab lewat mandi. esok paginya. tekak mula sakit, kepala mula pening. badan lemah je. errr. pastu asyik terfikir. larat ke tak nak teruskan puasa. sampai la jam 5 petang. masih fikir nak puasa ke tak. nak puasa ke tak. akhirnya semalam berjaya meneruskan ibadah puasa. walaupun badan memang dah lemah gila.

start malam tadi, selsema dah datang. Arghhh! sakit yang diundang. kalaulah balik rumah semalam terus pi mandi tiadalah akan bersusah begini. errrrr. hari ini ada lab. sungguh macam tak larat gila-gila. macam kepala otak tak boleh berfungsi sangat. tapi lab ni sangat penting. antara hidup dan mati. sebab lab hari ini akan ada praktikal test. dan yang paling penting. lab petang ni giliran aku buat lab report. Ishh. sungguh tak cantik giliran yang aku dapat. Hurmmm!

nak cepat-cepat sembuh. sebab Sabtu ni nak shopping Raya.! sebab nak shopping Jalan Tar n Sogo. perlu ada stamina yang luar biasa. kalau tak boleh pengsan.


Sekiann.






4 comments:

nurain said...

hehe..xpe la..orang kate demam tu penghapus dosa.jangan lupe mam ubat, and take vit C skali untuk antibodi!

♥CIK SHA♥ said...

semoga sarah cepat sembuh..len kali pas kena hujan sampai rumah terus mandi tau..

Queen said...

setuju!..nak shopping kat sana..iman tak kuat boleh berbuka tu..heeee

maisyah said...

salam..
besalah cabaran d bulan Ramadhan tapi pahala yg kita dapat berlipat kali ganda...sabar..