Friday, September 24, 2010

love like this..




Sometimes love is paining you. but it wont kill you.  you'll be just fine.



lately, hidup aku macam begitu sibuk. a lot of things to do. nak packing barang nak pindah rumah Sabtu depan. nak prepare untuk presentation Environment Biotech next Thursday. petang ini masuk kerja. malamnya pulak kena siap-siap untuk gorong royong memasak bihun goreng untuk 80 orang. haa. bakal bersilat dengan 5 lagi rakan satu course yang lain, tentang ini. aku bakal bercerita lebih detail dengan gambar next time. esok. nak menghadiri rumah terbuka rakan di Ampang.

dengan masa yang tak cukup-cukup ni. boleh lagi fikiran aku melayang kepada benda-benda remeh macam soal cinta. ini mungkin sebab lately kerap baca alkisah cinta orang lain. eii. meracuni fikiran gak ya. kalau nak ikutkan. aku kena insaf dari fikirkan benda-benda remeh camnih. banyak benda nak kena fokus terutama bila nak masuk bulan Oktober nih. semester dah nak berakhir. have to work hard. Chaiyok2!. 





3 comments:

chentaMAYA said...

take ur time bebeh~

Abyss said...

Manusia tak boleh lari dari cinta....agaknya la.

ZACK ENTRY said...

cinta oh cinta..hehe


gud luck yer kak sara..=D