Thursday, July 7, 2011

apa pun tak boleh!

keciwa-keciwa-keciwa.

hajat nak tengok Tranformers sudahlah ditunda berkali-kali, dan semalam, bila berpeluang tengok, panggung blackout? pffttttt!!!

Wangsa Walk Mall boleh blackout pukul 9.20 malam. semua tayangan cancel sama sekali termasuk yang mid nite. bukan setakat wayang, malah bowling, karaoke dan segala restoran yang kat aras 2 bergelap dan berlilin. biar betul Wangsa Walk Mall pun boleh black out! Demm.

lalu, acara menonton Transformers akan ditunda ke Isnin hadapan. di Sunway Pyramid.


p/s: weekend ini di rumah saja kerana kebarangkalian semua jalan ada roadblock adalah di tahap 100%. kalau tak BERSIH jugak taktau lah!

13 comments:

Alin Hassan said...

mall buleh blackout? haa ade la yg sabotaj tu..

cik mun said...

waa..xsangka bleh blackout..


jom komen entry saya

James Alexander said...

kesian... mmg apa pun x bleh...

Amni said...

malam tadi kawan aku tengok transformers.. balik kul 3 pagi.. tayangan paling last kot.. entah...

FarhanaDr said...

Macam mana kalau Mid Valley ke, One Utama ke yang blackout. Hoho. Hujung minggu duk rumah leklok ya. Jaga diri. :)

EZAN IDMA said...

ahaha tah2 makin kotor

izwannizam ruslim said...

tgk keadaan wangsa walk mall,mcm tak padan dengan nama.huhu mcm bangunan tak siap pun ada sebenarnya sebab ada part2 yg dia tak tutup,biarkan wayar terdedah

cikpepel said...

wah.hari ini dalam sejarah ni

Farihah Ahmad said...

tetiba rasa isteri fedtri yahya ada iras ko. eh?

Jerry Ghazali said...

macam mana dengan tiket panggung kat wangsa walk tu?

Alexandriana Alia said...

#alin hassan
aku syak litar pintas kot..

#cik mun
mmg tak sangka, bergelap dan kuciwa

#james alexander
itulah, isk!

#Amni
huhu, harap dapatla tengok hari Isnin nih

#farhanadr
padahal weekend dirumah adalah boring. huwaa

#ezan edma
itulah, buang duit je nak BERSIH2. kotor gak

#izwanizam
entahlah, sellau je g wangsa walk tapi semalam 1st time kot jd camtu

#cikpepel
mmg sejarah. kuciwaaaa

#farihah ahmad
eh kau biar betik nih? :p

#jerry ghazali
tiket semua orang dapat claim balik duit, sib baik!

Adziim said...

xde rezeki..agknya suh duk rumah tidur lgi bgus

Kujie said...

Tranformers ni tak ada 'kimia' dgn Kak Jie, tak tengoklah....tunggu anak bujang tu ajak, baru pergi


anak bujang kak jie tu kalau nk tgok movie, dia ajak mak..hahahaha


pandaiii...ada sponser