Thursday, August 2, 2012

Untuk Yang Nak.

My upline pernah cakap, kita tak cari orang gemuk, kita tolong orang yang serius nak. Nak apa?.. nak lose weight, gain weight dan apa juga yang mereka nak. So jangan risaukan mereka yang gemuk-gemuk kalau diorang pun tak risaukan diri diorang. Sebab bukan semua orang yang overweight ni nak lose weight. Tapi ada yang tak berapa nak gemuk (macam aku misalnya) tapi nak lose weight sebab tak selesa kalau seluar ketat. Kalau slim seluar pakai pun longgar. Itu best. So everyone ada alasan tersendiri kenapa. ada orang yakin dia boleh lose weight dengan senaman dan kurangkan makan. Go ahead. Try ur best. Tapi bila dah turun few kilos tu. Jom cek dengan saya apakah yang turun. Air ke, muscle ke, fat ke.. hihihi. So guys. Apa yang anda nak?.. tanya saya bagaimana. 0177137389.!