Wednesday, August 1, 2012

Selepas 10 hari Berpuasa Dengan Herbalife

Visceral fat turun dari 4 ke 3. Visceral fat ni adalah lemak yang membaluti organ anda. Kalau lagi tinggi, lagi tebal lah lemak tu. Maka lagi sempit darah nak lalu. Haa. Lagi bahaya. Kalau darah tak jalan maknanya oksigen tak dapat diangkut ke seluruh badan. Ingat. Kita boleh hidup tanpa makanan selama 7-14 hari. Tapi kita akan mati tanpa oksigen tak sampai berapa minit pun. Sebab tu visceral fat ni orang panggil dia silent killer! Then macam mana nak tipiskan visceral fat ni?. Minum shake every morning! Minum tea mix everyday. Herbalife adalah nutrisi untuk menjauhkan kita sejauh-jauhnya dari penyakit. Anda tentukan! Hidup sihat dengan Nutrisi Tanya saya bagaimana. 0177137389.

No comments: