Tuesday, August 28, 2012

Bagaimana Saya Boleh Bantu Anda.

Salam to all readers. Masih beraya?.. dah start ganti puasa?. penulis pun belum start. Tapi InsyaAllah akan start dalam masa terdekat. Ok. Now nak share sikit. Apa perasaan aku bila face dengan orang yang selalu mengadu sakit-sakit, kurang cergas, selalu mengantuk, muka ketat, kedekut senyum. Bila aku berdepan dengan sesiapa yang ada ciri-ciri tersebut. What comes to my mind is. Mereka ini kurang nutrisi. Tubuh badan mereka sedang menderita. Mereka stress. Sampai nak senyum pun. Mahal sekali. Dan aku..... Meronta dalam hati. Meronta-ronta nak tolong diorang. Dear all, if only you guys can give me only one chance, let me help you. You can change the 'old you'. Seriously nutrisi Herbalife banyak mengubah diri aku. Bukan ubah luaran badan sahaja. Tapi yang paling penting adalah dalaman. Kesihatan, semangat, dan minda. Badan cergas otak cerdas. Sebab tu Herbalifers ada keinginan kuat untuk help people. Tapi if anda tidak mahu dibantu. We cant do anything. Nak berubah, nak mulakan good habit, jangan tunggu perfect time. Jangan kata belum masanya. Tunggulah next year. Tunggulah sakit dulu. Lagi lama kita delay, lagilah kita tak dapat apa-apa. Dalam Herbalife, kami coach anda. Apa yang anda nak ubah, kami sedaya bantu. Kami tak akan tinggalkan anda. Even doktor kat klinik sekalipun. Anda pergi klinik and ambik ubat, lepas tu doktor tak akan peduli anda selagi anda tak datang semula pada diorang. Selagi tak kronik, tak ada yang peduli. Now. Decision is in your hand. Ubah life anda dengan nutrisi with free coaching. Ask me How. 0177137389.

No comments: