Wednesday, August 8, 2012

Herbalife:- Testimoni Diri Sendiri

Haaa. This is me. Yg baju purple tu sebelum Herbalife. Hampir 55kg. Ini pun gambar dah cover dah kegemukan sebab tu gambar mengiring. Perut sebenarnya buncit tapi tarik nafas cover. Double chin pun cover dengan tudung. Masa ni I hate camera. Tapi dah setahun tak jumpa my friend paksa tangkap gambar.
Ni gambar terkini. Baju kurung dah longgar.lagi-lagi tang lengan. And berat sekarang is 49.2kg. Turun lebih 5kg. Tak payah pakai ketat nak tunjuk dah slim. Pakaian longgar pun still boleh nampak good result.
Serius tak pernah mimpi boleh dapat berat bawah dari 50kg. Tak ada rahsia. Memang cuma gantikan normal breakfast/sahur dengan shake. Di samping minum banyak air putih. Makan nasik buka puasa tetap makan.
Dan ini umur badan yg the latest. Umur dalaman badan ni macam petunjuk tahap mana badan kita cergas. Sebelum consume Herbalife, umur dalaman badan aku 30 lebih. Dah tahap makcik. sangat kurang cergas. Dulu memang cepat je penat. After Herbalife Alhamdulillah bertenaga je badan. Amazing tak?.. umur dalaman lebih muda 3 tahun dari umur sebenar. So this is Herbalife, macam jadikan kita seseorang yang baru. Nutrisi bantu kita balance balik badan kita sesuai dengan umur dan ketinggian. Yang penting maintain sihat. Boleh lose weight, gain weight, sihat, ceria dan positif. Alhamdulillah. Jom saya ajak semua readers saya tukar menu makan pagi anda dan be a new you. Contact me 0177137389. Tanya saya bagaimana.

3 comments:

-gedek! said...

uncle takot nak timbang berat diri senndiri...

tak sanggop!

una berry said...

harga berapa?ehe

EZAN IDMA said...

congrate!