Monday, August 6, 2012

Kulit Cantik Dengan Nutrisi

Ok. Jom ambik tau apa kesan baik nutrisi kepada kulit. Sejak aku consume Herbalife, selain dari berat lemak turun dan jisim otot naik, kulit pun berubah jadi cantik. Kulit makin glowing. And bila time period sekalipun. Jerawat tak naik. Sebab nutrisi ni beri makanan kepada sel-sel kulit. Sel kulit kita dapat digantikan dengan cepat dan cantik. Jadi siapa yang ada masalah kulit, jerawat kronik, resdung dan sebagainya, nutrisi boleh membantu anda. Nutrisi Herbalife adalah apa yang anda makan. And one of my friend yang ada masalah jerawat kronik, dia tambah makan supplement Omega 3 fish oil Herbalife. Memang kulit muka dia sangat improve. Pemakanan sangat membantu kesihatan kulit, kalau make up semua tu ada bahan kimia yang sooner or later makin 'menuakan' ur skin. Nak awet muda, ceria cantik semulajadi, must try consume Herbalife. Tanya saya bagaimana. 0177137389

No comments: