Friday, September 23, 2011

update guna Samsung galaxy tab 10.1

hi guys my readers yg comel,

ehemmm..jenuh aih nak taip kat skrin sentuh ni hah. den ni orang kampung jew..relax2..ni bukan tab ai okey. mana ai mampu nak beli tab ni sesaja..

tapi ini kita try guna..try je..try test..so esok lusa kalau rajin ai buat aa review gajet plak..haha.kemain skang.. tak main ah review filem je..ai generasi moden..

samsung tab ni cool..boleh aa nak pakai kalau rasa mampu n duit terlebih..tapi..tang tapi tu kita cerita kat review kelak.. actually aku dah try tab ni 2-3 hari gak..dah try guna internet..dah try ambik gambar, rakam video dan sebagainya..so jauh mana dia cool.. very2 soon ai story..ok..

oklah..itu saja sesi mengetest untuk entry ni..daaa..

3 comments:

Faaein Talip Roy said...

wah... skang sume dok sibuk guna tab yer.. jeles plak.. hehe

iQa~ said...

pls give d review soon...coz i am so into TAB...rasa cool gila tab ni.. =)

Solihin Zubir said...

perghh.. untung la dpt pkai galaxy tab.. huhu.. jeles..
tp mmg susah kan nk menaip pkai touch screen ni.. ;-p