Thursday, May 12, 2011

terima kasih Mudah.My, format laptop hanya RM20


siapakah pengasas Mudah.my?.. terima kasih banyak kepada mereka yang bertanggungjawab mengendalikan web Mudah.My. segala urusan ternyata mudah disetelkan. 

well, ceritanya tentang semalam. memang ada plan nak format laptop. tapi kat Wangsa Maju ni sungguh taktau nak format kat mana. lagipun takut kat kedai diorang caj mahal. dari situlah try cari kat Mudah.My. kat bahagian servis, taip keyword laptop. cuma RM20. and dia boleh datang buat kat rumah kita. maknanya dia buat depan mata kita. so tidaklah dia godam laptop kita lebih-lebih.

rumah yang aku duduk sekarang memang sangat mudah dijejaki. tak payah GPS pun takkan sesat. rumah teres lagi mudah. orang tak payah nak cari blok mana, tingkat berapa, tunggu lift. lift penuh. lift rosak. cuma kena tau landmark dia apa. Ting! terus jumpa. memang senang jumpa sebab orang tu nampak aku tunggu kat pagar rumah. Hahah.

dia berkhidmat untuk kita. tanpa kita menyusahkan dia. budak melayu. student lagi tapi buat part time cari duit lebih. sudahlah datang ke muka pintu, caj pun murah cuma RM20. better kot dari susah-susah cari kedai servis laptop yang selalunya caj paling murah pun RM40. whoaaah. berbaloi-baloi. Terima Kasih kepada Mudah.My.





6 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

kat kedai RM60 lah
T_T

Kujie said...

Kak Jie iklankan rumah untuk disewa...24jam dah ada penyewa.

Hari tu beli lcd monitor pun dr mudah.my

mmg mudahhh...

hans said...

wah
RM20
murah lah tu
harga kawan2 den selalu bagi


Review Filem Kongsi

Kazen said...

hahaha...dgn sy format laptop RM10 jer...sume complete...amcam? xcaye? tanye laa sape yg sekampus nga sy....:p

Anonymous said...

Boleh bg contact no?

Anonymous said...

Boleh bg contact no?