Saturday, May 14, 2011

Unifi (High Speed Broadband up to 20Mbps) SUBSCRIBE NOW!!!





ok. ini adalah dunia saya sekarang, dan saya mahu jadikan ianya dunia anda juga. 

UNIFI- internet wifi terbaru dan terpantas dari TM.

*dengan yuran langganan serendah RM149 sebulan, semua orang mampu milikinya.


RM149 adalah sangat berbaloi untuk kelajuan muat naik dan muat turun sehingga 5Mbps, ( masih laju untuk lebih dari 1 pengguna 'laptop/pc' mungkin 4,5 atau lebih), percuma siaran HyppTV, panggilan percuma untuk talian tetap dan caj 10sen seminit untuk talian mudah alih.

Free HyypTV :- 

TV1, TV2, TV3, NTV7, 8TV, TV9, Bernama TV, Hikmah, Channel News Asia, EuroNews, Australia Network, Travel Channel.

boleh add on channel lain yang berbayar, mungkin filem atau drama bersiri pilihan. terpulang anda. yang pasti siaran TV anda tidak akan terganggu dek hujan/kilat. ^_^


buat masa ini, Unifi hanya available di sekitar Lembah Klang, Kuala Lumpur, dan Selangor sahaja. akan datang, TM akan perluaskan area Unifi ke negeri-negeri lain. anda di negeri lain diharap bersabar ya. 


macam mana nak daftar?

*hanya emailkan *nama penuh (seperti tertera dalam IC), *no kad pengenalan, 'untuk famili mestilah nama bapa atau ibu'. *alamat rumah untuk pemasangan Unifi, *pakej Unifi yang anda pilih, dan *no telefon anda untuk  saya hubungi. 


#segala butiran adalah dijamin S.E.L.A.M.A.T!

*setiap email permohonan, anda akan dihubungi semula untuk pengesahan butiran maklumat.

*saya isikan borang pendaftaran Unifi untuk anda secara PERCUMA dan ia akan disubmit pada hari yang sama.

*dalam masa kurang dari 2 minggu, anda akan dihubungi oleh juruteknik TM Unifi untuk proses pemasangan (pilih tarikh dan waktu anda berada di rumah).

*tiada sebarang pembayaran atau kos dikenakan. anda hanya akan menerima bil pertama selepas sebulan dari tarikh anda menggunakan perkhidmatan Unifi. pembayaran bil boleh dibuat di pejabat pos berdekatan.



Apa istimewanya mendaftar dengan saya?

setiap pendaftaran akan mendapat rebate, wang tunai RM25 terus ke akaun anda!
*tawaran eksklusif untuk bloggers and my blog readers. tiada tawaran seperti ini dimana-mana. =)

AKAN TETAPI, bagi mengelakkan berlakunya sebarang penipuan, rebate hanya akan diberikan selepas saya menerima pengesahan pemasangan.

status pemasangan anda berada dalam rekod kami. anda boleh terus hubungi saya melalui email atau YM nursarah_5446@yahoo.com sehinggalah pemasangan selesai. dan feedback anda setelah menggunakan UNIFI adalah dialu-alukan.







email ke nursarah_5446@yahoo.com untuk melanggan UNIFI sekarang!!!





20 comments:

♥CIK SHA♥ said...

uik?sarah jadi agen TM eh skang?keje under TM la ni eh..^_^

niesz said...

mcm best je ni, tp niesz ade kat uma, so pkai streamyx je dulu buat mase nie..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gua sdg menggunakannya

Duit Online said...

Singgah blog ni.. Jom singgah sini pulak...

http://jom-janaduit.blogspot.com/

Puteri Iqa Izyan said...

wahhh..hebat nih.

tapi x mampu lagi la. huhu :P

yusuf said...

wah, nmpk mcm best tapi mahal la sebulan seratus lebih...hehehe
tapi betul ke tgk tv percuma... lecture saya ckp ada yang kena bayar untuk tgk tv tu....

Mainur Hasnah said...

macam best tapi abah baru pasang p1ymax tu

Eqmal said...

mcm best,,tapi mahal la,,

Einaz Shah Rizal Thomas said...

haiy owner belog ! ;))

Tengku Nizam said...

nak apply gak , tp tmpt sy xmasuk projek HSBB lg , cabinet pn xde lg , hahaha ..

ghost writer said...

kalau macam tuh tunggu jer lar ia datang menyerang semua negeri...

YobSumo said...

kwasan rumah yob takda unifi lagi :(

aNiS aNiSa said...

salam perkenalan =)

dtg lawat2 tuan tanah..

umh sy da pkai unifi =)

entry baru : Kenapa kita Tak Dapat Apa yang Kita Idam-Idamkan??

Qaseh dalia adelia said...

ganu xde huhu

eryzi said...

wah..menareknya......

yg student punya xkuar dh ke????


http://bidadarikayangan90.blogspot.com


sudi2 la singgah ^.^

encHIx laNDax said...

kalau BP dah sampai.bagitau landax ok?=)

xazryx said...

tempat aku xde lg kot .hmm .da lame tggu .

Jard The Great said...

hehe. nk try YES dulu. kalau itu gagal.konfem aku kontek sara ok?

tikuzza said...

kat melaka blum ade lagi la..

sizuka[Izzati] said...

wah byk dgr org ckp unifi ni memg best.berbaloi-baloi lah kalo guna.hehe.