Friday, May 20, 2011

Sayang, Im Sorry.

"sayang, u cek kan, kereta I kemek tak?"


"tak kemek, tapi ada calar sket la yang.."

"Hah. calar?..


"Sorry la. I taktau kenapa dengan pagar rumah I. 1st time dia jadi macam tu." sambil buat muka kesian.....


beliau keluar dari kereta, cek sendiri kesan calar. senyap sunyi. aku dah gigit jari. kereta beliau mana pernah ada calar. aku memang risau gila nak mampus. hukhuk.


" tak ada apalah ni, sikit je. I risau kalau kemek je tadi."


" You tak marah ke yang...?..sori sangat-sangat.."

" tak ada apalah, sikit je... dah you janganlah masam muka... takde benda lah."


geram je dengan pagar ni hah. baru 2 minggu lepas baiki dah buat hal. aishh.! ni cerita nak pergi picnic ahad lepas dengan my housemate. tapi naik kereta boyfriend my housemate so kereta Encik sayang kena masuk dalam pagar rumah. belum sempat kereta dia masuk, pagar sebelah kiri dah nak tertutup. Dangg! terkena sket kat pintu belakang kereta. meninggalkan kesan calar yang buat aku rasa serba salah.

hari tersebut jadi tak berapa nak girang buat aku. tengok muka dia rasa bersalah, tapi dia senyum je macam tanak ambik port sangat. padahal mesti dalam hati dia. "Habis jahanam kereta aku, nasib baik girlfriend kalau tak..dah lama aku hamun..!!"


p/s: Sayang, Im truly sorry. nanti kita bako je pago umah tu yep.


6 comments:

Amni said...

sensitif kalo bab kereta... hari tu cam nak marah jugak kawan buat calar.. dah spray, adik lak guna kete tu exiden... aiyooo,.... ni mals dah nak spray balik.... tunggu la bila ada mood.. huhu

pisau belati said...

itu tanda dia lebih sayangkan kamu lagi dari keretanya.andai kata kamu y cedera,pasti dia akan marahkan pintu pagar itu.kan? =)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

huhu..sebbaek dia ok..cool saja..nak buat cemana kan..benda nak jadi..

HAZWAN17 said...

nasib baek die tak marah...
ada jugak laki yang sangat sayang kereta, hari-hari basuh, tak boleh ada calar sket...

Alexandriana Alia said...

amni
seyes tak pernah jadi hal camni, takut gila sebenarnya. hukhuk


pisau belati
taktaula dia nampak cool je. harap2 betul la gf lagi penting dari keta hehe

Wani
tulah benda nak jadi. tapi kita ni mmg risau giler. huhu

hazwan
I tau dia mmg sayang keta dia. tu yang kecut tu bila nampak pagar tu Danggg keta dia. aigoo

cik bihah said...

bihah salu kene kalu kemera.. seram je kalau jd pape kat kemera tkot kene mrh..