Wednesday, May 25, 2011

entry tentang apa aku makan.


taktau kenapa lately macam gilakan ayam goreng. 3 hari lepas makan ayam goreng Mekdi, hari ni makan ayam goreng A&W. macam sedap sangatlah ayam goreng cicah sos cili. macam tak boleh tahan nafsu dan tak jemu. esok macam nak makan ayam goreng lagi. Aish. nafsu. nafsu.

cabaran 30 hari tanpa nasik berakhir dengan penurunan berat sebanyak 2.7kg.~alahai sikitnya~ tapi rasanya selepas itu macam dah nak kembali lebih 1.7kg. mana taknya, sejak 2 minggu ni asyik bedal nasik ayam, nasik goreng kampung. nasik berlauk.  

sejak dua bulan lepas, aku suka makan kambing. padahal dulu-dulu benci gila ngan kambing. sekarang kalau orang offer nak makan western. mesti order lamb chop. ada time tu, sampai dua hari berturut-turut makan lamb chop. sedapnya kambing import. eauww!

sebenarnya ada hasrat besar nak kembali berdiet. hai. bilalah nak tercapai berat idaman 47kg. :(





3 comments:

hanafijaafar said...

dude, 47kg tu tak sehat.

FarhanaDr said...

Aaaaa. Me too laa. Lately sangat craving ayam goreng. Susah nak tahan.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

sedap kan kambing
masa company lama aku every friday makan lamb chop