Thursday, January 6, 2011

bebel-bebel sikit... mungkin entry ini HOT!

10 perkara yang nak dibebelkan hari ini. randomly:-


1. saya tak pakai shawl cantik-cantik. beribon colorful bagai. mungkin sebab saya bukan fashionista. dan saya dah dua bulan berblog tanpa sebarang gambar dari kamera saya. errr. saya dah pencen dari 'share' gambar di internet. saya bukan sentaplah. saya okay!

2. keterangan lanjut untuk point no 1:- saya suka je tengok wanita-wanita gadis-gadis blogger-blogger cun semua pakai shawl cantik-cantik. saya tak rasa mereka buat salah. mereka okay!

3. sumpah saya memang minat gila kat KFCM@Apex. tapi I tak macam you alls yang baru minat dia sejak dia selamatkan penalti final AFF Suzuki. saya dah minat dia sejak saya menonton sendiri Suku Akhir Selangor-Kelantan Oktober lepas. errr. saya ni pembaca tegar blog awek dia sejak itu!

4. saya bakal berhenti kerja. tak berapa lama lagi. Hoorayyyy!

5. keterangan lanjut untuk point no 4:- mungkin sebab saya bakal menjadi seorang isteri tak berapa lama lagi. doakan saya ya semua. saya nak bina masjid. siapapun pilihan saya. sila restu. 

6. keterangan lanjut untuk point no 5:- kodnya adalah:- 87-78. cuba teka berapa beza?.. ok. pandainya matematik!

7. alamak. apa pulak point seterusnya nih....

8. oklah. itu aje. bertenang semua. ini bukan entry bergurau ya. saya serius.




9 comments:

cahayachenta said...

sarah nak kawin???
congrats dear...

Alexandriana Alia said...

# cahayachenta

InsyaAllah kalau memang dah sampai seru. pray for me dear

Wan Gerrard said...

tahniah sebab nak kawin nanti ^_^

ch!natsu said...

c0ngrats..!! all da best.. =)

Seimura said...

peh tak cerita pun kat aku. hampeh.

FarhanaDr said...

Ohhhhh.. Impianku tu masa kecik.. Inginkan yang yang 78 itu.. Waahhhhh.. Apa pon.. All the best in wuteva u do k.. Semoga dipermudakan oleh DIA.. ;)

buDAK keCIK said...

wah tahniah la akak sbb bakal mendirikan masjid x lama lg~!
x kesah la jarak umur bape2 pn...

and sy pn peminat tegar apex~!ohho

Haa Fakihah said...

owhh dh nak kawen ye!

♥CIK SHA♥ said...

78??wah2..jangan lupa war2kan bila dah sampai masa..