Thursday, January 13, 2011

apsal cute sangat neyh?

tak dinafikan.. perangai mata keranjang aku ni belum tamat episod lagi. so macam mana plan nak kawen awal ni?.. err. ni bukan soal tak setia. ni soal sikit-sikit nak menaruh minat. adeshhh.

sebabkan sedar diri bahwa kawen awal itu tidak mudah. malah dek kerana banyak tanggungjawab ke atas itu dan ini. kita biarlah dulu. pusing 180 darjah. Im independent gurl. soal kawen nantilah. kalau dia nak tunggu dia akan tunggu. dan kalau dah jodoh takkan kemana-mana.

dan sekarang sedang bersikap tamak untuk membina kerjaya. moga Allah mudahkan bidang yang baru diceburi ni. Amin. sedang membina rangkaian rakan-rakan yang ramai juga. sebab now bidang kerjaya adalah bisnes. pelan-pelan kayuh. harus banyak belajar.

bisnes apa. update kemudian bila dah betul-betul profesional.

kembali pada tajuk. siapa pula yang cute?.. kecik je dunia. one of my friend through Friendster. I meet him yesterday. blind date?.. errr. kind of. Ceh. rupanya graduan UM konvokesyen 2007. ~ kawan je. kawan.



p/s: time is money..



2 comments:

^mISz MatAHarIEy^ said...

nk kawen awal gak... ngeh2... but yes... duer2 nk kjar kerjaya masing2 dlu... :) kawen jgn luper jmput ya.. heheheheh

sharamli said...

kawan la sangat!