Tuesday, April 5, 2011

berangan menjadi seorang penulis




dah lama aku mengangankan ini. nak jadi penulis tersohor. nak jadi penullis buku. yang tulisannya dibaca oleh jutaan manusia di serata dunia. perkongsian tentang falsafah dan kehidupan, pengalaman diri dan orang sekitar. teringin untuk menulis secara bersungguh-sungguh. mungkin sebagai karier. 

menulis blog mungkin sejenis latihan secara tak langsung. setuju?

syhhh. bukan menulis untuk popular. kerana kelak kalau lahirnya buku dari karanganku. kamu tidak akan tahu siapa gerangan penulisnya. macam Hlovate. you all tau ke siapa dia?...



p/s: mungkin tulis novel. atau apa saja genre buku.

1 comment:

beautiful_rose said...

Hlovate,jhon norhafizan
2org penulis kegemaran aku.aku suka karya mereka y nampak lain dari y lain.







aku pun pernah ingin nak jadi penulis dan teringin nak ada buku sendiri.tapi tu just angan2 jerk...tak mampu kot nak sampai ke tahap macam tu. =)