Monday, April 9, 2012

my weekend..


salam sejahtera to all readers. 

weekend baru ni buat apa selain dari melayan ABPBH?.. amacam. puas hati dengan keputusan pemenang-pemenang popular?.. *penulis tak puas hati satu je. jadah apa Tasha Shila boleh menang?.. eauww. kami fans Izara Aishah okay!

ok. ok. tutup lah cerita pasal ABPBH. Aaron Aziz yang menang dapatlah Nissan Teana. kita dapat apa?.. dapat hiburan lepas tu zero.

ini just simple update nak share gambar. so readers jom layan gambar-gambar weekend baru-baru ni. 




francais Otai kat food court Presint 9.. bukan aku yang beli burger memalam ni. my friend.



mangga manis dari pasar malam. sekilo 6ringgit. time kupas dia dah terover masak. so kami makan guna garpu. tapi memang manis. sedap sangat.



tumis sayur dengan telur. hari Sabtu tengah hari main masak-masak.




ayam masak kicap. sekarang ni kalau beli ayam memang ambik bahagian daging je. taknak kulit ayam.




berjalan di hari Ahad, teringin donut and black coffee. kat Alamanda Big Apple sebelah je dengan Starbucks. actually kedai Big Apple too small untuk lepak. so kita lepak lah Starbucks. 


ok. itu je update kali ni. dadaa.



2 comments:

Seimura said...

OOOO... sudah tukar layout.

ILA SYAMILA ♥♥ said...

semuanya my febret foof. sayur tumis telur tu lagi laaaaaa. knp la kt usm ni xde dapur sendiri :(

ila follow sini. beria kita cari blog dia. habis kita travel google+ awk hihi