Thursday, April 5, 2012

A pair of shoes. If U still remember.


remember?.. this shoes?


I got this shoes. one year ++ ago. from someone special. yep.  special at that time. but he is no longer my special one since 2012. 

walaupun almost everyday aku pakai kasut ni. ianya masih elok. Tropicana Life memang jenama yang bagus kot. I think so. pergi exercise round tasik pun pakai kasut ni. haha. *sebab exercise tu dapat la turun beribu gram jugak kan.

aku cari balik kasut ni kat kedai Tropicana Life tapi dah tak ada design camni. sedih ah. sebab kasut ni sangat selesa untuk kaki aku. kelak mesti kasut ni akan tamat riwayat. so I plan to buy new one. siapa ada perasan mana nak dapat kasut yang lebih kurang sama design camni?.. please tell me. 

p/s:- plan nak beli sport shoes lah. bagi semangat pusing tasik sampai 10 round. muahaha.

2 comments:

Hazwan Arif said...

cube cari kat golok haha

EZAN IDMA said...

kasut ni ada nilai estetika sndiri.