Friday, April 6, 2012

Instagram for Android


Hey readers. bertemu kembali. anyway. this is just simple update je. semua orang pun dah tahu yang Instagram kini tidak lagi eksklusif untuk Iphone sahaja. now Instagram application dah masuk ke android kan. so. so. orang 'epal' takyah nak eksyen sangat dah eh. sebab banyakkkk lagi foto dari android yang jauh lebih cun sebab kamera android banyak kan yang much better dari kamera apple?.. 

err. tak. tak. bukan nak gaduh dengan pengguna Iphone. tapi geram gak bila banyak suara bunyi diorang ni gelakkan pengguna Android sebab baru nak ada Instagram kan. padahal benda-benda ni semua dunia je pun kan tak payah nak gaduh or eksyen sangatlah seharusnya. :p actually masing-masing punya pilihan lah. tak payah nak gelakkan sesama lain. not good you!



bunga di taman larangan. berhampiran tempat saya tinggal. ceh. aku tanam bunga kot?




sunset. presint 9 Putrajaya. snap masa balik dari jogging.


ok. ini antara dua gambar dari Instagram penulis. from Samsung S plus pembelian ayahanda. err. bolehlah kalau nak follow-mollow kita. sila follow ye. nak follow senang je. follow jugak Twitter puteri_biru. dah siap kan.!


p:s- ada talent tak jadi jurufoto?.. bhahaha.

No comments: