Friday, April 13, 2012

600 gram.


Hi readers. lama tak update. penulis sibuk menyibukkan diri. err. actually kenalah sibukkan diri sebab for the time being. aku berada dalam fasa hendak melupakan seseorang. jadi walaupun tak sibuk mana. tapi kena buat-buat sibuk. penuhkan jadual macam menteri. siapalah tu yang hendak aku lupakan. macam tak pernah cerita pun. Lalala.


Ini gambar-gambar hari Rabu dan Khamis. yea. Rabu hari tu aku turun KL. teman kawan cari buku rujukan. 


salah satu kedai buku, sekitar Jalan Tar.



RM 5.50sen. at Pertama Complex




ni taktau harga. sebab kawan yang belanja. somewhere kat Selayang. lepas jalan kat Masjid India and Sogo. my fren yang duduk KL ajak pergi minum-minum.




that day, aku minum dua gelas jus, 1st jus tembikai, and keduanya jus mangga. jus kedai ni memang terbaekkk!



and inilah kedai dia. kami kenyang minum jus je hari tu. sampai kembung perut.



sejak hampir dua bulan ni. pertambahan berat badan sebanyak 600 gram SAHAJA. my weight sekarang is 50.8kg. sebenarnya macam tak percaya. ingatkan akan naik banyak sebab I eat a lot. I enjoy my food. 



aktiviti jalan kaki petang-petang memang still buat. cuma bukanlah setiap hari. tapi adalah 3 kali seminggu. kalau rajin. 5x round tasik ni. kalau malas. 2x pun cukup. Haha.


Sekian saja. Wassalam.

1 comment:

Rara Nasiha said...

kalau nak lupakan orang, memang kena sibukkan diri. kalau tak, memanjang ingat. :)