Sunday, March 18, 2012

See Food


Hi readers. Entry cuti-cuti ni penulis just nak share gambar makanan je. Tapi gambar yang mungkin dah dalam phone sejak 2minggu lepas agaknya. Jom layan gambar. 



burger, makan atas pinggan. somewhere at Desa Pinggiran Putra.



carrot susu and tomyam campur. somewhere at Sri Serdang.



kueyteaw sup. kat medan selera area Bangi/Kajang.



mee goreng mamak yang sedih. cuma ada tauhu je  blerghhh. kat Presint 9 Putrajaya.


makan-makan yang beli. yang penulis masak tak leh nak share sebab cuma lah masak maggi goreng and bancuh nestum je. bukan sebab malas, tapi sebab life kat putrajaya ni bahan masak adalah masing-masing no sharing so hilang lah mood nak memasak. jadi solution dia. prepare instant food or else, beli saja. muehehe.

weekend ni penulis berhujung minggu di kampung di Segamat. jadi tak dapat tengok belon-belon di Putrajaya walaupun hakikatnya memang tinggal di Putrajaya. huhu

have a great weeknd everyone. Daaa