Saturday, March 10, 2012

Bertemu Dan Berpisah

Salam bahagia to all readers. Hope semuanya happy dan sihat-sihat selalu. Lama kan tak update blog ni. Penulis busy secara extreme. Hope dalam busy tu rezeki murah. InsyaAllah. Dan Alhamdulillah atas limpah rezeki yang diberi. Jadi blogger pun ada rezeki jugak. Dapat dah payment untuk review masker n blackhead last week. Dan lumayan juga. Walaupun blog bukanlah famous sangat. Pada yang bertanya adakah review tu untuk promosi. Yes u re rite. Memang penulis pertama kalinya dapat offer buat review berbayar. Serius tak sangka. Terima kasih atas kepercayaan. 

Ok. 2-3 hari ni aku sedih sikit. Why? sebab my bestfriend mungkin nak pindah tak lama lagi. Waaa. Sedih woo! Hilang jugak semangat. Kawan yang sekepala sefikrah yang selalu disisi time sedih and happy bakal pergi. Wooo. But what to do. Kita masing-masing ada perancangan hidup yang berbeza. I have to stay here. Bertemu dan berpisah is normal thing in life. Aku pun bukan tak biasa berpindah meninggalkan kawan-kawan. Tapi feel bila ditinggalkan tu memang sedih kot. Walhal beliau belum pindah pun lagi.! ayat penyedap hati. Kita tetap akan dapat new friend. So new friendship. So. Kena positif in life. Ada rezeki. Walaupun dah berpisah. Tetap akan berjumpa lagi. Ok!

2 comments:

~AmyLiana86~ said...

alhamdulillah rezekikan..hee

bertemu dan berpisah tu smua urusan Dia..tp dekat je kan.leh jumpe..hehehe...

kai said...

bertemu dan berpisah
adat manusia biasa
hilang di mata tapi
di hati tidak lupa
berdoalah kita agar
aman dan sentosa
semoga dapat kita berjumpa lain masa