Monday, October 31, 2011

bye bye trouble October.

Assalamualaikum.

Hi readers dan sayang-sayang semua. 

Maaf, penulis taktau adakah blog ini akan terbiar sahaja begini dengan update seminggu sekali. apapun. thanks kepada yang masih sudi singgah ke blog yang bukan apa-apa ni. Thanks kerana sudi. 

Banyak yang berlaku. tapi tak tercerita. tapi Oktober ini berlalu dengan banyak kepahitan yang harus aku tempuhi. Hari ini Oktober terakhir di tahun 2011. Welcome November bulan kelahiranku, and welcome Zulhijjah. antara bulan yang mulia dalam kalendar Islam. bulan pengorbanan. mengingati kembali sejarah pengorbanan Nabi Ibrahim dan Nabi Ismail a.s.

#Tazkirah :- 1-9 Zulhijjah disunatkan berpuasa.

p/s:- agaknya dalam hidup yang singkat ini, pengorbanan apa yang dapat kita lakukan, demi meraih redha Allah s.w.t?


5 comments:

♥CIK SHA♥ said...

ko update sekali sekala pun takpe..aku tetap dtg terjah bile belog ni terupdate..^_^

salam Zulhijjah buat ko juga..

aleen aiden said...

semoga november memberikan kamu kemanisan. :)

ILA HonEyBuNNy said...

cepat masa berlalu kan..

terfikir sekejap soalan awal last tu....

EZAN IDMA said...

november adlh bulan kamu :)

zool said...

dah sampai november pun....
selamat hari raya aidiladha