Monday, September 8, 2014

percubaan 1 2 3.



Salam Bahagia. jangan tanya kenapa tiba-tiba mood rajin berblog boleh meresap ke dalam diri. hidup ku sudah indah, tapi adakalanya boring juga. jadi luangkanlah masa boring itu untuk berblog. jangan risau sebab blog ini tidak lagi jiwang seperti suatu masa dahulu. kejiwangan I hanya diri You saja boleh rasa. kahkahkah. boleh blah.

jangan tertipu. ini bukan gambar baru. ini gambar selfie raya tahun 2013. saja je nak share. next,




Ini gambar Khamis lepas. malam itu daku menemani seorang insan yang katanya terbosan-bosan lalu mengajak ku dating di sini. disini lahirnya sebuah cinta yang murni abadi sejati. ok. itu lirik lagu. sebenarnya disini dan dimana-mana juga lahirnya rasa cinta. asalkan ada kamu. aik tadi janji taknak jiwang kan, sekarang apa kes?? next,




kuda ku lari gagah berani. err, bukan kuda aku. ni kuda Perbadanan Putrajaya. kereta kuda untuk disewa. boleh dibawa bersiar-siar mengelilingi bulatan Masjid Putra sahaja. lupa nak tanya bape caj sewa. tetapi ini sesuatu yang menarik untuk dikongsikan. jika saya banyak duit, saya ingin membeli kuda beserta padangnya sekali. siapa ada pakej menarik menjual kuda sila kongsi. ah sudahlah. next,



yang ini pulak, serius sedap. percubaan pertama memasak kari ayam dan roti jala di rumah bujang ku. walaupun rupa macam ke laut, tetapi rasa dia not bad. ehem puji diri sendiri. jangan terkejut, aku siap beli segala alat keperluan untuk menjayakan projek menjala ni. misi kita adalah ingin memulakan sesuatu dengan tindakan pertama. orang putih kata first step yaw. lepas ni fokus untuk menjala dengan cantik dan menghasilkan gulungan yang sama saiz. usaha tangga kejayaan. ayuhhh!


dari itu, sekian wassalam.




No comments: