Monday, July 16, 2012

Herbalife for my mom.

sabtu ahad baru-baru ni. aku balik kampung kat Segamat. then this weekend pun InsyaAllah plan nak balik lagi. tak pernah nak balik 2 minggu berturut-turut then my dad pun suruh my mom ask me. kenapa tiba-tiba asyik balik je ni?. Haha. sebab ur daughter sekarang sebenarnya mampu nak balik setiap minggu. sebab since join Herbalife. Alhamdulillah. sudah mampu untuk selalu pulang ke kampung. Hebat tak Herbalife? Alhamdulillah Allah bukakan hati untuk jadikan Herbalife sebahagian daripada hidup aku. dengan Herbalife Allah anugerahkan kesihatan, kestabilan hidup dan jalinan kasih sayang sesama keluarga.

siapa kat sini sayang mak ayah dia?.. semua orang sayangkan parents dia rite?.. I love my parents. justeru aku harap dapat beri sedikit kebaikan kepada mereka. nak hadiahkan cucu, aku belum kawen lagi. (InsyaAllah next year kawen). so for now. aku hadiahkan shake Herbalife untuk emak. my mom ni memang slim. so dia bukan ambik lose weight programme. tapi mak ni kurang makan. mak makan sikit-sikit je. tapi mak buat banyak kerja. dah 5 tahun jadi pengasuh anak jiran. then.nak uruskan rumah lagi. uruskan adik-adik manjaku yang semuanya harapkan emak. so emak selalu penat. sebab tu my mom ni slim. dahla makan pun kurang. kerja lebih.


jadinya Herbalife untuk emak adalah program breakfast dengan shake. supaya emak dapat cukup nutrisi. cukup sihat dan bertenaga. tak sakit pinggang selalu. Herbalife for all ye kawan-kawan. ianya bukan ubat kurus macam AcaiBerry ke Alpha Lipid ke. Herbalife ni produk nutrisi untuk kehidupan yang lebih baik. yang kurus boleh gain weight, yang gemuk boleh lose weight, yang ideal boleh maintain and sihat. siapa yang jiwa kacau and tak jelas tentang Herbalife weight management programme. you all should try sendiri. kita set appointment and you all boleh ask me banyak-banyak face to face or voice to voice. try Herbalife now, call my no 0177137389.

No comments: