Tuesday, July 3, 2012

Mael Lambong tak makan rasuah.


untuk pengetahuan dan untuk catatan peribadi, this is our 1st time dating tengok wayang. so kena catat dalam blog. tarikh 1 Julai 2012, hari Ahad. di Alamanda Putrajaya. aku sendiri dah sekian lama tak.masuk panggung. last tengok wayang adalah bulan Syaaban tahun lepas. so dah setahun. bukan xnak tengok. tapi busy terlampau. and bila ada masa free, cerita kat panggung pulak tak best. ahaha..
sebelum tengok wayang. makan dulu. our favret food iaitu set Asam pedas. di food court Alamanda. makan nasik jauh lebih baik dari makan fast food yang banyak pengawet tu. mr.teddy dah lebih sebulan 'puasa' dari fast food. sebab I brain wash dia yang makan nasik much more better. aaaa. siapa kata diet dengan herbalife tak.boleh makan nasik?..
ini sedutan filem S.A.M. iklan sebelum wayang Mael Lambong start. trailer dia macam best gila. bukan filem jiwang tapi filem cinta dan aksi. biasalah kalau namanya karya anak Yusof Haslam. over all untuk Mael Lambong. aku bagi 8/10 bintang. movie ni tak.boring langsung and plot cerita menarik je setiap masa. Zizan.memang terbaek! tahniah Ahmad Idham.dan Excellent Pictures!

2 comments:

J.Syazwana said...

tak tengok lagi.
hari tuh tengok madagascar. hehehe.

Ardini Humaira said...

dni teringin nak tengok :)