Saturday, June 9, 2012

I met his mother.


Salam Rejab. Selamat datang Jun. hari ni dah 9 Jun. time is running fast. pejam celik je. kan?. cuti sekolah dah nak habis. sebut pasal cuti sekolah. musim kenduri kendara sangat rancak setiap kali cuti sekolah. I am happy tengok update rakan-rakan sekolah mahupun ipt yang dah selamat mendirikan rumahtangga. Congratulations to all of you guys. maaf sebab tak dapat nak datang. 




ini, Ahad lepas. kami menemani emak mr.teddy ke Jalan TAR. this time. both of us poket kering gila. so. only his mom did shopping. dan ini adalah pertama kali bertemu mama beliau. kelihatannya, mama dia okay-okay sahaja. macam sporting sama macam emak saya. tapi my mom jauh lebih sporting agaknya. ya. i know my mom very well. 




ini gambar curi. mama mr.teddy sembang kencang pasal harga kain. macam beliau nak bisnes. but Im not so sure. dah nak puasa ni sempat lagi ke nak bisnes kain?.. 




2 jenis kain yang sedang HOT di Jalan TAR. iaitu kain Ombak Rindu dan Sutera Digital. tell me apa yang digital nak dikaitkan dengan kain pasang?.. Oho. Kain nama Blackberry pun ada. sungguh canggih.




lepas pulang dari Jalan TAR. melawat adik mr.teddy yang bekerja sebagai supervisor di al-Ikhsan. nanti aku nak beli sport shoes kat cni harapnya boleh diskaun lebih sikit. kahkah.




yang ini. Monday 4 Jun. time tengah hari pergi ushar handphone paling latest Samsung Galaxy S3. retail price RM2499. lebih nipis, ringan. tapi sumpah aku tak mampu nak beli cash. 2.5k dah boleh buat beli 7 hantaran tunang. Muahaha!

baiklah. sekian sahaja entry kali ini. jumpa lagi next entry minggu hadapan. :p




1 comment:

cikpepel said...

cewahhhh.... da jumpa mama tu~~ samsung itu menjadi impianku..uhuk