Sunday, February 5, 2012

the latest me.


Hi readers yang rindu. inilah gambar penulis sebelum balik kampung hari semalam. sorilah tak full. gambar tangkap muat je. semalam sampai my hometown sebelum maghrib. was late. sebab tunggu my sister yang ada kelas waktu pagi so kami bertolak balik ke Segamat lepas Zuhur.

hari ni penulis macam penat sebab hadiri wedding seorang kawan juga merangkap jiran sebelah rumah. tapi gambar kawen kawan tersebut belum nak letak lagi dalam belog. cuma letak kat Facebook sahaja. InsyaAllah esok bakal update pasal wedding dan kisah disebalik wedding tersebut. Eceh. 

my sisters semua cakap aku dah kurus sikit. tapi muka memang tetap tembam seperti biasa. Haha. but since 4 days bercuti di rumah emak ni nampaknya memang gain weight lah jugak. so balik Putrajaya nanti kenalah work out semula. ok. sekian dulu. jumpa lagi next update. Daa.