Saturday, February 11, 2012

Barakallahulakuma...


Alhamdulillah, perkenalan sejak hampir 8 tahun akhirnya mereka telah disatukan sebagai suami isteri pada 4 Februari lalu. I think, if Im not mistaken, mereka kenal dalam satu program masa kami nak SPM pada tahun 2004. at that time we were in the same group. kedua-dua mempelai sebenarnya adalah kawan penulis. pengantin perempuan kawan masa sekolah rendah she was my classmate. and also my neighbour sejak 13 tahun lalu sejak famili kami bepindah di Felda Maokil. and pengantin lelaki pulak adalah kenalan penulis sejak form 4 sampai la ke zaman kampus UM. yes. macamlah kecilnya dunia. pusing-pusing berjodoh antara kawan-kawan sendiri jugak. yang bestnya, dua-dua pun orang Segamat Johor, pasni sonang la both of them takkan gaduh bab nak balik kampung. jalan sehala. HAHA.

Ok. jom layan gambar-gambar.


pelamin dari sisi.


suami & isteri


my little sis yang snap gambar. hasilnya not bad huh.


pengantin nak bersantap


ni masa pengantin lelaki baru sampai, sorry gambar tak ikut susunan.


gambar dengan kawan2 pengantin perempuan.


ok. ini sungguh watak tambahan. my sisters form1 and darjah 4. dua-dua nak bergaya pakai shawl. little boy tu budak yg my mom asuh.


oklah. itu saja update untuk kisah wedding ni. penulis mendoakan kalian berdua berbahagia dan dapat melahirkan zuriat yang soleh dan solehah Amin.


p/s:- now... agak2 you all. when is it. my turn? Danggg!

No comments: