Wednesday, February 1, 2012

Selamat Hari Wilayah

Hi semua.. Salam bahagia di hari Rabu. Penulis cuti dan goyang kaki di rumah hari ni. Syok nya cuti di hari orang lain bekerja. So hari ni aku hanya mahu rest puas-puas di rumah sendiri. Tengok tv, online dan tidur. Memang tak produktif tapi rehat yang cukup perlu untuk tubuh dan minda yang sihat. Coz before ni aku banyak hal nak kena setel but so far satu-satu problem dah setel so i feel good sangat-sangat. Mari raikannya dengan berehat serehatnya. Hahaha. Ok. Jom layan gambar.

Salah 1 tempat makan di presint 16..


 
Salah satu kedai mamak di presint 9..


 
lunch nasik lemak for today..


p/s:- azamnya setiap kali update nak letak gambar-gambar. heee.

3 comments:

kai said...

wah macam menyelerakan jep...

=Jom Join!=
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/kenapa-kai-akihiro-kene-kasi-saya.html

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ..

Ok! Dah rehat semalam, hari ni leh la pulun sambung balik wat keje !!! ^^

Miss Butterfly said...

alaa... baru je cakap kat rumet teringin nak makan nasi lemak. tuptup ade plak gambar nasi lemak :/