Friday, October 5, 2012

Samurai Dan Sakura

Hai hai hai. Bukan pedang Samurai. Tapi burger McD Samurai yang aku try sebab katanya limited time only. Macam prosperity burger lah konon-konon. Tapi for me, Samurai ni hanya boleh dapat 5/10 markah. Sungguh burger yang biasa-biasa saja. Sayur pun kurang, dan sos yang salut daging tu manis macam kicap manis. Tapi air Sakura tu okay-okay la jugak. Memang hanya akan makan sekali ini saja. Sebab saya suka yang pedas-pedas macam Chicken McDeluxe. Oh ya. Ini hadap fast food hanya sekali sekala. Untuk bila teringin. Sebulan sekali dua sahaja. Jangan hadap dia hari-hari. bahaya. Minum shake n tea mix hari-hari tak apa. Siapa nak slim, fit, kulit cantik, dan boleh hadap fast food sekali sekala tanpa risau kan berat badan. Jom join keluarga Herbalife. Ask me how. 0177137389.

2 comments:

Seimura said...

Baru nak cuba tapi aku tak makan daging hahah. Anyway dah makan double down peh memang kenyang gila, sedap lak tu. Tapi dapat makan sekali pun cukuplah tak de lah teruja sangat nak beli lagi

*Dengarnya double down limited edition nanti tak lama lagi tak keluar dah.

pahan said...

baru je makan semalam :p boleh la kan. sedap gak :)