Tuesday, October 30, 2012

Cerita Terkini

1. Penulis adalah pengedar aktif Herbalife. Jangan segan-segan nak tanya anything pasal produk. Tanya pun free. Tak close deal pun tak apa. You can always ask me. Always. 0177137389. Walau dimana anda berada. Saya akan sedaya reply. 2. Penulis akan berhijrah semula ke KL. Bakal tinggalkan Putrajaya tidak lama lagi. So orang KL. Meet me untuk free body evaluation dan boleh tanya banyak bagaimana Herbalife boleh bantu ubah hidup anda. Kita set temujanji. Serious people only! Saya free setiap hari dari 10 pagi hingga 2 petang. 3. What else, cerita lain nya. My sister kat PPUM dah start consume Herbalife sejak bulan lepas. Dan dia boleh saving more sebab tak payah susah-susah beli makan sarapan n dinner. Adik2 kat universiti yang nak jimat sambil lose weight jugak. Anda boleh. Ask me how! 4. Adik yang sedang bercuti semester sedang menemani aku di KL selama sebulan. Dia nak belajar hidup. Nak cari pengalaman. Ya. Pengalaman bukan boleh dapat kalau hanya duduk rumah online 24/7. Pengalaman harus dicari dengan meneroka something new in life. No pain no gain. *Rasanya itu sahaja cerita terkini. Dah habis untuk bulan Oktober. Welcome November bulan kelahiranku. Ewahhhh.

No comments: