Wednesday, October 17, 2012

Make Up Dengan Herbalife

Ini Face Quencher Herbalife yang jadi teman sejati kulit muka setiap hari. Fungsi dia bagi semburan segar pada kulit. Mulanya macam tu sahaja. Bila rasa nak mengantuk, sembur. But since a month ago, Face Quencher dah jadi komponen asas make up. How?
Dah lama dah aku pakai compact powder 2 way foundation ni. Bedak ni if kita basahkan span dia sikit and sapu bedak ni ke muka, memang macam kita pakai bedak asas. Tapi basahkan span n terus simpan bedak akan jadikan span tu tak elok sebab lembab all the time. So cara baru nak pakai bedak 2 way foundation adalah dengan semburkan face quencher kat muka terlebih dahulu. Lepas tu terus sapukan bedak. Jadi span pun tak lembab sebab kita tak kenakan air pada span. Tapi dapat hasil yang sama. Macam pakai bedak asas. Weehoo. 2 way foundation ni sebenarnya lebih jimat sebab kita akan guna sikit sahaja bedak tapi ianya kekal lama pada kulit berbanding bedak biasa. Siapa nak order Face Quencher Herbalife untuk make up asas harian. Pun dialukan. Contact me 0177137389.!

No comments: