Sunday, January 29, 2012

Hidangan makanan Seminggu

Hi everyone. Actually penulis gatal nak update blog tapi lack of idea nak mengarang cerita. So marilah berkongsi gambar-gambar makanan. Untuk minggu ini.


Chicken chop. Makan kat presint 16 malam tadi. my friend belanja.


 
KFC dinner plate. Malam sabtu punya dinner. With my bro kat TBS.. We all share je. Dia gak yang belanja. 

 
Haaa. Ni sate masa kat kampung hari tu.. My dad everytime anak2 dia balik mesti order sate. Secucuk 35 sen tapi sate dia best! Tak macam sate kat KL. Banyak kulit ayam je.


memang banyak kalori untuk minggu ni. dah la makan pun malam after pukul 8. tapi sebab semuanya free so tak baik kita tolak. Hahaha. kalau keluar duit sendiri memang I say No awal-awal lagi. oklah. itu saja update kali ni. selamat berhujung minggu!


p/s:- malam ni AJL26, aku sokong Aizat dan Hafiz AF.




6 comments:

FarhanaDr said...

Baru pas makan satay semalam. Tapi dalam 8 cucuk je tak larat dah. Eh. 8 cucuk tu banyak ke eh. Kekeke. :p

Lama dah rasanya takde orang belanje makan.

♥CIK SHA♥ said...

bestnye la ai makanan tu..nmpk sedap je..dah lama takde org belanje aku makan..T_T


eh?aku pun sokong aizat dgn hafiz..lagu tu je aku rasa yg paling berkualiti dr segi lirik..;p

Adziim said...

Baru makan sate ayam 5 cucuk tdi, 60sen sebatang. Sedap sbb lemak kurang.

Makan sambil layan AJL26. Kesian Yuna tak menang.

sharEna said...

bestnya makan. i love foods =P

gadisBunga said...

semua makanan sedap sedap~


untunggg perut. :D

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ..

Sedapne, sedapnnyeeeeeeeeee .. Lama teringin nak makan beefstik, tp belum kesampaian lagi .. Huhuhu