Sunday, December 9, 2012

Penulis dan Farid Kamil

Hi readers. dah lama sangat tak update blog. November langsung tak sempat update tup tup dah masuk bulan Disember. Its okay lah. entry ni cuma nak cerita sket yang penulis masih lagi stay di Putrajaya. rezeki masih disini. and. tentang gambar. diambil hari Jumaat baru-baru lepas. i follow fanpage Lagenda Budak Setan and dapat tahu FK turun GSC Alamanda untuk promo LBS2. 

so aku yang sepatutnya bekerja at that night secara senyap telah curi keluar untuk jumpa pelakon pujaan. sebelum pergi GSC. I pergi Watson dulu touch up muka. nak nampak menarik kononnya. masa queue up pun aku potong line sebab nak cepat. ingatnya nak ambil gambar berdiri tapi tak boleh so dapat bergambar macam tu pun jadilah, serius FK ni senyap ja. aku cakap itu ini dia cuma balas dengan senyuman ja. mahal betul suara dia. 

btw. Thanks Farid Kamil sebab sudi balas tweet dan bergambar dengan patik yang comot ni. n kredit kepada staf GSC Alamanda yang tolong ai snap this picture, snap sekali je you. aku pun tak tengok hasil gambar ni depan Farid Kamil. dah blah dari situ baru tengok gambar ok ke tak. mujur okay. jom tengok LBS2. jomm!

No comments: