Monday, December 5, 2011

4 lagu hampeh jadi finalis AJL.


ini adalah 4 lagu hampeh taraf kuku kaki kingkong yang tersesat masuk ke final AJL.


1. Gadis Semasa - Yuna

2. Cinta Muka Buku - Najwa Latif

3. Kalau Berpacaran - Ana Rafali ft Suhami Meor Hasan

4. Kekanda Adinda -Atilia ft Monoloq



dan ini adalah 4 lagu yang lebih layak ke AJL :-


1. Pokok -Meet Uncle Husen

2. Cinta Teragung- Hazama

3. Kisah Dongeng - Stacy

4. Sixth Sense - Menyesal



p/s:- sekian terima kasih.

13 comments:

adele said...

setuju!!!!

Gadis semasa yg habuk sepatah haram pun tak dapat tangkap.

Muka buku pun ntah pape..

mmg sepatutnya Stacy jauh lebih layak! agaknya penggiat seni tanah air kita ni buta kot..sebab tu muzik semakin tak berkualiti..huhu

jedi said...

apa leh buat...juri da bersuara...

Kujie said...

teori kak jie

memang sengaja dibuat komtrovesi utk menarik minat orang ramai bercerita.

kalau tidak, tak sedar pun.... benda ni berlalu

KuNanGKuNanG said...

sokong sratus peratus...

beautiful_rose said...

terkejut jugak bila lagu2 yang macam boring tu pun boleh masuk AJL.

EZAN IDMA said...

hahah klaka nye lagu yg terpilih

♥CIK SHA♥ said...

what the heck? betul ke 4 lagu tu yg layak dear? ai tak tgk pon masa separuh akhir tu..

aishoo..4 lagu yg u mention tu lagi layak kot..pftt..tah pape je pemilihan juri..(-_-")

Rara Nasiha said...

setuju. suka sangat lagu kisah dongeng. tapi tak masuk pulak.

EZAD AMIR said...

ahhh sperti sedikit heran...
Muka tembok leh msuk final sdg kan stacy lg bez...
Keh3...

dian said...

haiii,, salam kenal ia dari dian. ^^
o iya jangan lupa mampir ke blog dian iya di http://blog.umy.ac.id/rumahkiat/,
wuaaaah.. blog kamu bagus. goog luck iya kawan.. ^__^

SALM BLOGER INDONESIA.

" Tukeran link juga bisa. "

Ray ban said...

vote for Sixth Sense - Menyesal..

intan said...

kesian stacy tak dapat padahal lahu kisah dongeng memang best..
lagu pokok pun sedap jugak...paling tak puas hati dapat masuk final lagu gadis semasa..tak best pun rasa bila dengar lagu tu...

jemput ke http://sucikasihcollection.blogspot.com

محمد رازيق said...

hehe.. salah pilih kot... salam kenal.. free2 jmput singgah blog, bc kisah Harimau, cicak dan manusia :)